Klientudtalelser

Mand 26 år:

“The first time I entered Hope’s office I found myself in a position where I was unable to answer questions about my personal identity and happiness. I came in to be understood, and so I was. Hope has the ability to treat your problems with a great sense of empathy, but also the compassionate authority to point out the pitfalls in your own reasoning. Over the course of several sessions we have slowly, but steadily, defined a road to greater clarity, and for that I am incredibly thankful ”

 

Kvinde 29 år:

When I started therapy with Hope, I was in a conflict that was filling up all my mental space and which I thought was unfair. Throughout therapy, I found my strength in the conflict and managed to see my part in it, so that I can regain power over my decisions and actions. Hope helped me regain my initially lost self-esteem by highlighting the healthy decisions I took, which I wasn’t able to see for myself, as I was in a constant rumination. Like having someone pulling you out of the water so that you can see above it.”

Kvinde 29 år:

“I Hope mødte jeg en psykolog, som jeg følte forstod mig og som jeg kunne respektere. Mine begrænsende  overbevisninger og leveregler blev udfordret på en nænsom måde og pludselig så verden ret anderledes ud – især mit syn på mig selv. Forløbet hos Hope har allerede været skelsættende og det fine er, at min rejse kun lige er begyndt. Tak Hope.”

Kvinde 33 år:

“Man er i både kompetente og empatiske hænder hos Hope. Jeg har fået utrolig meget ud af mine timer hos hende. Større indsigt i mit indre liv og brugbare redskaber er to vigtige elementer, jeg tager med mig videre. Det lyder måske banalt, men jeg har lært, at tanker blot er tanker, og at jeg kan bryde negative tankemønstre. Det har været befriende at indse, og det har hjulpet mig til at forstå og acceptere tingenes tilstand langt bedre end tidligere. Introduktion til mindfulness og yoga har også været utroligt nyttigt for mig.”

Kvinde 41år:

“Jeg startede mit forløb hos Hope i starten af september 2016 efter at have været meget tæt på at løbe ind i en stress diagnose pga. forskellige forhold på mit job. Noget af det jeg især tager med mig fra terapiforløbet hos Hope er, at hun fik mig til at indse, at jeg er ” rigtig voksen” og kan tage vare på mig selv. Hope har vist mig, hvordan jeg kan tage mine livserfaringer  og – oplevelser og bruge dem på en konstruktiv måde til at forme mit liv i den retning, som jeg ønsker det. Jeg er mig, og min trivsel er ikke baseret på andres meninger og velvilje. Jeg står også tilbage med en helt anden god selvfølelse og holder af mig selv på en anden måde end før jeg startede hos Hope. Nu behandler jeg mig selv med en større kærlighed og respekt end tidligere. Jeg har indset, at jeg er den vigtigste person i mit liv, og at kun jeg kan sikre, at mit liv har det indhold, som giver mening for mig. Det har jeg godt vidst ” mentalt”, men ikke følt dybt inde i kroppen. Men det gør jeg nu. – Jeg tager også helt konkrete værktøjer / strategier med mig fra mit forløb hos Hope; ting som jeg kan bruge fremover, når det bliver lovlig meget hverdag igen. Heraf det vigtigste,  nemlig at mental sundhed/ velvære er en ” muskel”, der skal trænes og vedligeholdes. Jeg er nu i gang med at genopdage mine ønsker og drømme og finde ud af hvordan jeg vil leve resten af mit liv. Og jeg glæder mig til at komme i gang  🙂 “

Kvinde 41 år:

” Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos dig. Det har været dejligt at have et sted at få afløb for tanker og frustrationer, hvor man har fået oprigtigt kærlige og medfølende råd man har kunne bruge, både meget konkrete råd og værktøjer  man har kunne arbejde med. Du har været rigtig god til at skubbe kærligt til mig og det har været en rigtig god måde, som virkelig har gjort en forskel for mig. På alle måder et rigtig godt forløb. Tusinde tak.”

Kvinde 27 år:

” Det  vigtigste som terapien har givet mig er, at jeg er blevet gladere og mindre stresset i min hverdag. Jeg er blevet bedre til at tro på mig selv, sætte grænser og acceptere mine følelser og tanker. Jeg er blevet klogere på mig selv, og jeg vil tage de redskaber til fx at sætte grænser med mig efter forløbet.”

Kvinde 35 år:

Via mit forløb hos Hope har jeg opnået et indblik i, hvordan jeg arbejder videre med tanker, følelser og specifikke problemstillinger. Jeg har herigennem opnået en overvældende mental ro og fået helt konkrete værktøjer til at håndtere førnævnte med. Hope er yderst kompetent og har et fantastisk imødekommende og roligt væsen, der gør at man er tryg ved at dele sine tanker og åbne op, selv ved svære problemstillinger. Noget af det jeg har sat allermest pris på er, at hun virkelig formår at samle trådene i mine beretninger, og tage fat i kerne problemerne, og på den måde sætte system i det kaos jeg har følt har eksisteret. Hun har givet mig redskaberne og lært mig at sætte en vinkel på tanker og følelser, der kan få én ud af en negativ spiral. Forløbet er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og jeg finder det svært at tro, at jeg var, hvor jeg er i dag, uden den sparring jeg har modtaget igennem Hope”

Kvinde 27 år:

Terapien med Hope har været god for mig, fordi hun både tager mig alvorligt og lytter til min historie, men samtidig udfordrer den med nye perspektiver. Jeg har gennemgået et stort arbejde med mig selv med stor hjælp fra Hope, som har givet mig en grundlæggende styrke, der betyder at selvom jeg stadig bakser med relationer og ikke altid kan få has på min tilværelse – og altså som alle kan opleve store nedture – så er jeg min egen bedste ven. Forinden jeg startede ved Hope var jeg meget hård ved mig selv, så i stedet for at trøste mig selv, hvis jeg havde ondt i livet, så så jeg ned på mig selv og var vred på mig selv og ville ændre den sårbare side af mig selv. Men jeg har lært at blive bedre til at rumme den side af mig selv, rumme at livet slår knuder, hvile i mig selv og vide, at jeg altid er god nok uanset om jeg er drænet for eller fuld af (livs)energi. Det har sågar gjort det nemmere at tage imod kritik fra andre i realisationen af, at vi alle altid øver os på livet. Med Hope får jeg en tilpas mængde omsorg og motiverende ord og perspektiver, som jeg har været så glad for.” 

Kvinde 22 år:

” Jeg synes virkelig det har været et rigtig lærerigt forløb med mange brugbare redskaber til brug fremover. Det lysner. Du er meget nærværende og god til at se sammenhænge. Tak Hope ”

Kvinde 31 år:

”Rigtig trygt og godt forløb med dygtig psykolog. Jeg har gjort mig mange gode tanker og fået mange redskaber til at komme videre. Tak for hjælpen Hope.”

Kvinde 45 år:

”Hope du var meget anerkendende, nærværende og støttende i mit stressforløb. Det har føltes naturligt at tale og arbejde med mine problemer/ udfordringer og jeg har følt mig tryg i processen. Det har gjort en verden til forskel .

Mand 25 år:

” Jeg har været så glad for det output jeg har fået af forløbet. Jeg har følt mig tryg ved Hope og frem for alt hørt. Hun har formået at få mig til at sætte ord på og give mig resultater jeg kan bruge fremadrettet. God tilgang og god struktur. Tak! ”

Kvinde 35 år:

” Jeg har haft den bedste oplevelse i mit liv om at lære mig selv og mit indre at kende. Nu er jeg klar til livets rigtig gode oplevelser i både positiv og negativ forstand. Tak Hope – for forståelse, positive ånd og for at give mig troen på mig selv og livet igen”

Mand 35 år:

” Det har været et virkeligt godt forløb med meget personlig udvikling og alligevel tid til at integrere og fordøje nye tanker og input. Vældig fin oplevelse og jeg har fået mod på at bevæge mig fremad! Hope du er fantastisk.”

Kvinde 51 år:

”Hope giver mig håb! Jeg kommer til at savne de timer af klarhed hos Hope, men de har sat dybe spor og jeg synes jeg er blevet stærkere.”

Kvinde 30 år:

” Hope er en skøn blanding af forståelse, opmuntring, indspark og motivering. Hun har virkelig hjulpet mig med at blive hel. Jeg er taknemmelig for den hjælp jeg har fået til at gribe livet fremadrettet”

Mand 24 år:

” Jeg synes jeg har haft et rigtig godt forløb hos Hope. God forståelse for forløbet og mine behov, samt god til at tage styringen og sikre resultat. Hope er imødekommende og jeg har tillid til hende”

Kvinde 21 år:

” Jeg har haft en tryg rejse gennem min terapi. Hope har skabt de rammer som jeg havde behov for, for at se de ting i mit liv jeg var nødt til, hvis jeg skulle komme igennem det. Jeg er meget tilfreds for det jeg har fået med mig fra terapien. Super dygtig, stor tillid og tryghed i terapien. Mange tak ”

Kvinde 21 år:

”Det har været et meget positivt og afgørende forløb for mig. Med Hopes hjælp har jeg flyttet mig længere end jeg overhovedet havde forventet. God til at følge mig der hvor jeg var i min proces. Jeg har fået bearbejdet og talt ting igennem jeg aldrig havde regnet med at komme overens med. Tak!”

Mand 52 år:

”Jeg synes forløbet hos Hope har været rigtig givtigt og nyttigt – en rigtig god forståelse hos Hope for problemerne, en stor indlevelsesevne, en god evne til at italesætte og systematisere udfordringerne og en konstruktiv og meget redskabsorienteret tilgang, som har været utroligt nyttig for mig”

Kvinde 29 år:

” Jeg har fået stort udbytte af mit forløb hos Hope. Skulle jeg få behovet igen ville jeg komme her hos Hope. Så positiv terapi har jeg aldrig deltaget i før. Glad for at du blev min psykolog – det er første gang jeg har prøvet at gå til psykolog – god Start. 

Mand 26 år:

” Jeg håber at du bliver ved med at hjælpe folk,  fordi det gør du rigtig godt. Tusind tak!”

Mand 55 år:

” Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Hope. Jeg har følt mig set og hørt og fået hjælp til at holde fast i mit selvværd, på et tidspunkt som var kritisk i mit liv. Jeg har fået mange virksomme redskaber til at komme videre i livet efter en fyring med efterfølgende stress. Jeg kan kun anbefale Hope på det varmeste. Tak for hjælpen ”

Mand 40 år:

” Hope du var god til at få mig til at tale om de svære følelser – og du har haft en god føling med hvor jeg var fra gang til gang. Jeg blev udfordret, men følt mig tryg hele vejen ”

Mand 35 år:

” This proces has been very good to help start breaking the negative cycle that was causing feelings of aniety and stress. I, m very pleased to have talked to a psychologist like you “

 Kvinde 42 år:

” Hope  er altid rigtig  god til hurtig at spotte lige det som er væsentligt. Hope var især god til at vise mig nye veje at gå i forhold til min selvudvikling og det var hvad jeg havde brug for i mit forløb hos hende. God til at identificere mine behov og vi kunne dermed bruge tiden konstruktivt og jeg gjorde store fremskridt. Tak for det!”