Covid-19 – Opdatering

Opdateret 1.1. 2022.

De nye retningslinjer fra Sundhedsministeriet af 29.11.21:

Grundet risikoen for smitte med Covid-19 er der indskærpede forhold i klinikken:

Der skal bæres mundbind i klinikken, dette gælder både behandler og klient.

Hvis du har ondt i halsen, hoster, har feber, ændringer i smags- eller lugtesans eller hovedpine, bedes du melde afbud til sessionen og kontakte din læge. Du bedes spritte dine hænder af, inden du kommer ind i klinikken. Vi giver ikke hånd og holder den fornødne afstand. Du skal selv  have drikkevarer med, hvis du ønsker at drikke noget under samtalen. Borde og stole sprittes af efter hver session.

Telefonkonsultation / video

Af hensyn til din og min sikkerhed  tilbyder jeg primært at du kan få telefon- eller videokonsultation som er helt GDPR-sikker.  Vi kommunikerer via Appen Signal, som er gratis.  Før vores første samtale  får du et link til Appen Signal som du nemt kan installere.  Via Signal kan vi  både tale som i en almindelig telefonsamtale ,  via sms og på video. Op til telefon og – videokonsultationer,  er det vigtigt at du finder et roligt sted, hvor du kan tale uforstyrret når jeg skal ringe dig op i det aftalte tidsrum.

Ring  til  24224868 hvis du er i tvivl om noget. Ændringer i forhold planlagte aftaler sker jævnfør gældende afbudspolitik.

Nye opdateringer følger løbende jævnfør anbefalingerne fra Regeringens og Sundhedsmyndighederne. Følg med her på hjemmesiden.

Med venlig hilsen

Cand.psych.aut.

Hope Cedercrantz

Specialist i Psykotraumatologi og Klinisk Psykologi