Covid-19 – Opdatering

Opdateret 1 januar 2021

Godt nytår

Face to face 

Grundet COVID -19 situationen følges Regeringens og Sundhedsmyndighedernes  anbefalinger fortsat nøje. Vi skal altså fortsat passe rigtig godt på hinanden. F2F samtaler kan  derfor kun foregå i klinikken under de gældende forskrevne forholdsregler. F2F samtaler er udelukkende for dig som  ikke er smittet eller har symptomer på Covid -19. Hvis du eller dine pårørende har været ude at rejse i risikoområder, eller har været i kontakt med smittede  eller mistanke herom- kan vi ikke mødes F2F.  Er du i en særlig  risikogruppe; fx er gravid, selv har en kronisk sygdom eller er pårørende til særligt udsatte -så kan vi heller ikke mødes F2F.  Ved den mindste mistanke om smitte eller Covid -19 symptomer skal du altid  melde afbud hurtigst muligt jævnfør gældende afbudsregler.

Du skal bære mundbind når du ankommer  til klinikken, også i venterummet, indtil du sætter dig i stolen. Fremover skal  bære mundbund når du står op og bevæger dig rundt i klinikken . Du bedes medbringe dit eget mundbind. Ved ankomst sprittes  hænder  af som før.

Telefonkonsultation / video

Af hensyn til din og min sikkerhed  tilbyder jeg, at du kan få telefon- eller videokonsultation som er helt GDPR-sikker.  Vi kommunikerer via Appen Signal, som er gratis.  Før vores første samtale  får du et link til Appen Signal som du nemt kan installere.  Via Signal kan vi  både tale som i en almindelig telefonsamtale ,  via sms og på video. Op til telefon og – videokonsultationer,  er det vigtigt at du finder et roligt sted, hvor du kan tale uforstyrret når jeg skal ringe dig op i det aftalte tidsrum.

Ring  til  24224868 hvis du er i tvivl om noget. Ændringer i forhold planlagte aftaler sker jævnfør gældende afbudspolitik.

Nye opdateringer følger løbende jævnfør anbefalingerne fra Regeringens og Sundhedsmyndighederne. Følg med her på hjemmesiden.

Med venlig hilsen

Cand.psych.aut.

Hope Cedercrantz

Specialist i psykotraumatologi