Kontakt

Privat praksis

Klinikken ligger på Falkoner Alle 1.3 sal., 2000 Frederiksberg  centralt ved Frederiksberg Rådhus  og tæt på  Frederiksberg Metrostation & Frederiksberg Centeret. Her er ingen handicap faciliteter- men gode udvendige og indvendige adgangsforhold samt toiletfaciliteter.

Der er ofte ledige parkeringspladser i parkeringshuset i Frederiksberg Centeret, i parkeringskælderen under Frederiksberg gymnasium og Falkoner Biograf. Adgang via Sylows Allé fra Falkoner Allé. Husk at stille parkerings App.

Tidsbestilling:

Har du en henvisning fra din praktiserende læge og ønsker at reservere tid til en konsultation bedes du kontakte klinikken på telefon 24224868. Efterlad  en besked med dine kontakt oplysninger på telefonsvareren: Fulde navn og  telefon nr., hvorefter du vil blive kontaktet af klinikken pr. telefon eller e-mail. Der kan ikke bestilles tid via sms.

For yderligere information og anden tidsbestilling er du altid velkommen til at du ringe på telefon 24224868  indenfor åbningstiden  som er mellem 8-16. Opkald udenfor dette tidsrum: dvs. aften, weekend og helligdage besvares ikke.  Såfremt jeg er ikke svarer min telefon kan der indtales en besked og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at sende mig en mail for information.

E-mail: psykolog@hopecedercrantz.dk
Telefon: 24224868
Telefontid: Hverdage  mellem 8.00– 8.30
Adresse: Falkoner Alle 1.3 sal., 2000 Frederiksberg

Åbningstider

Hverdage  mellem 8-16.

Sprog

Dansk, norsk, svensk og engelsk.

Bemærk venligst at på grund af persondataforordningen skal du undgå at sende personfølsomme oplysninger per  mail. Henvendelser  og forespørgsler  via mail besvares med krypteret sikker mail; R- Mail.

Aflysninger kan ikke ske per mail, men udelukkende per tlf.