Kontakt

Privat praksis

Jeg har praksis  i Albertslund og København K.

Bemærk venligst at henvisning over den offentlige sygesikring udelukkende modtages i  klinikken i Albertslund.

Min praksis i Albertslund ligger i Albertslund Sundhedshus, Skolegangen 1.2., 2620 Albertslund. Sundhedshuset ligger lige ved Albertslund Station. Sundhedshuset er handicapvenligt. Gode udvendige og indvendige adgangsforhold samt toiletfaciliteter, der tilgodeser bevægelseshæmmede klienter. Gode parkeringsmuligheder; herunder handicap parkering.

Kort

Tidsbestilling med henvisning i Albertslund

Har du en henvisning fra din praktiserende læge og ønsker at reservere tid til en indledende konsultation bedes du kontakte klinikken på telefon 24224868. Efterlad  en besked med dine kontakt oplysninger på telefonsvareren: Fulde navn, adresse, cpr. nr., e-mail adresse og telefon nr., hvorefter du vil blive kontaktet af klinikken pr. telefon eller e-mail.

E-mail: psykolog@hopecedercrantz.dk
Telefon: 24224868
Telefontid: Mandag, tirsdag og onsdag  mellem 8.00– 8.30
Adresse: Skolegangen 1.2., 2620 Albertslund.

Tidsbestilling uden henvisning i København K

E-mail: psykolog@hopecedercrantz.dk
Telefon: 24224868
Telefontid: Hverdage mellem 8-16
Adresse: Rosenborggade 2.2., 1130 København K

For yderligere information og anden tidsbestilling er du altid velkommen til at du ringe på telefon 24224868  indenfor åbningstiden  som er mellem 8-16. Opkald udenfor dette tidsrum: dvs. aften, weekend og helligdage besvares ikke.  Såfremt jeg er ikke svarer min telefon kan der indtales en besked og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at sende mig en mail for information.

Åbningstider

Hverdage  mellem 8-16.

Sprog

Dansk, norsk, svensk og engelsk.

Bemærk venligst at på grund af persondataforordningen skal du undgå at sende personfølsomme oplysninger per  mail. Henvendelser  og forespørgsler  via mail besvares med krypteret sikker mail; R- Mail.

Aflysninger kan ikke ske per mail, men udelukkende per tlf.